Свято Миколая відбудеться попри нестабільну політичну ситуацію!

Наталі Істоміна  |  Субота, 7 грудня 2013, 14:20
У Львові відбудеться святковий парад „Я допомагаю Миколаю!”. Помічники Миколая, вбрані у спеціальні святкові костюми, пройдуть святковою ходою за маршрутом від Львівського палацу мистецтв до Львівського оперного театру проспектом Свободи та назад до площі Ринок. Святкова акція відбудеться 8 грудня.
Свято Миколая відбудеться попри нестабільну політичну ситуацію!

    Дійство обіцяє бути видовищним, оскільки помічників Миколая супроводжуватиме військовий оркестр Львівського Інституту Сухопутних Військ, паркуристи з клубу LvivMotion, танцюристи та навіть брати наші менші – пінгвіни.

    Акція супроводжуватиметься виступом оркестру і учасників параду. Місцем локації міні-концерту стане територія біля Оперного театру. Помічники Миколая виконуватимуть гімн акції –„Помічник Святого Миколая”. У свій час пісня була написана одним із учасників акції.

    Родзинкою вже традиційної акції стане танцювальний флеш-моб, який організовує хореограф Сергій Міськів та учні студії "ILike art complex". Також, по завершенні урочистого параду відбудуться виступи паркур-шоу на площі Ринок біля Ратуші.

    Як зазначає одна із організаторів, ключовою метою параду є прагнення привернути увагу львів’ян до благодійності і, власне, до акції. Ще однією метою є прагнення подарувати позитивні емоції мешканцям і гостям міста.

    Після святкової ходи у приміщенні МО „Дзига” відбудеться майстер-клас із виготовлення листівок, біжутерії, сережок і прикрас на ялинку. Плата за участь нетрадиційна і така, як і годиться для благодійної акції – 1 кілограм цукерок або іграшка.

    Анастасія Гураль, організатор акції розповідає, що участь у флеш-моді візьмуть волонтери, яким ще не виповнилося 16 років. Вони, згідно чинного законодавства, не мають права розносити подарунки. Тому їхній внесок у благодійну акцію матиме саме такий вигляд.

    „Ми довго думали чи проводити парад, адже маршрут святкової ходи пролягає через місце локації Євромайдану. Проте, все ж таки, вирішили проводити. З міською радою узгодили акцію, щоб не змінювати маршрут. Свято для дітей повинно відбутися попри нестабільну політичну ситуацію” – зазначила Анастасія.

Фото надані організаторами

 

comments powered by HyperComments