У День Збройних сил Львовом пройде хода миру до військових частин

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 6 грудня 2013, 01:03
Сьогодні, 6 грудня, у День Збройних сил України вулицями Львова пройде «Хода миру», до якої закликають приєднатись майбутніх призовників та студентів, а також їхніх матерів, дружин, доньок та взяти із собою по одній червоній троянді.
У День Збройних сил Львовом пройде хода миру до військових частин

У День Збройних сил України учасники ходи хочуть привітати всіх військовослужбовців та передати їм звернення, щоб вони не сприймали свій народ як агресора.

«Львів’яни та львів’янки! Закликаємо вас приєднатись до нашої ХОДИ МИРУ!  Подякувати за позицію тих наших захисників, що принципово не втручаються в мирні акції. Висловити співчуття тим призовникам строкової служби, яких поставили як гарматне м’ясо біля адміністрації президента навіть без щитів. Показати свою підтримку і вдячність тим, хто ризикує бути покараним за відмову виконувати прямі накази, що суперечать їх моральним принципам», - сказано на сторінці «Ходи миру» у Фейсбук.

При цьому хода пройде за двома маршрутами. Перший розпочнеться об 11.00 за маршрутом:  Західне територіальне управління військової служби правопорядку Збройних сил України (площа Соборна, 6) - Академія сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного (вул. Гвардійська, 32) – військова частина Внутрішніх військ  МВС України (вул. Стрийська, 88) – Головне управління ВВ МВС України (Стрийська, 146)

Друга хода стартує об 11.00 за маршрутом: Західне оперативне командування  (вул. Батуринська, 2) - Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України (вул. Мечнікова,16а) - військова частина А-37733 (вул. Личаківська,152) - Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут (вул. Пасічна, 68).

comments powered by HyperComments