На Євромайдані у Львові повісять опудало Януковича

Валерій Шмаков  |  Четвер, 5 грудня 2013, 17:42
Завтра, 6 грудня, на львівському Євромайдані зроблять опудало президента Віктора Януковича та повісять його на видному місці. Таку пропозицію сьогодні зі сцени озвучила ведуча Євромайдану Софія Федина.
На Євромайдані у Львові повісять опудало Януковича

За її словами, опудалом євромайданівці продемонструють, яким непотребом для України є Янукович, та закликала львів’ян приносити завтра з собою на майдан різні непотрібні речі з яких можна зшити опудало.

Також сьогодні на площі перед пам’ятником Т.Шевченку у спеціальну скриньку активісти збирали написані на папірцях побажання «Януковичу і компанії» від простих людей. За словами організаторів, таким чином львів’яни зможуть звільнитися від негативних емоцій, які в них накопичились відносно чинної влади.

Згодом ці аркуші паперу запустили в небо на повітряних кульках.

Окрім цього, сьогодні ввечері на львівському Євромайдані буде споруджена імпровізована піраміда зі стільців, яка відображатиме внутрішню соціальну структуру та ієрархію держави.

Також позитивний настрій євромайданівцям сьогодні підтримували фотографи-добровольці, які встановили на площі намет і безкоштовно знимкували у ньому всіх охочих. За їхніми словами, згодом ці фото вони роздрукують на аркушах паперу і розвісять по місту, аби львів’яни бачили, хто відстоює їхні інтереси.

Водночас, сьогодні на Євромайдані у Львові дещо тихіше ніж у попередні дні та трохи менше драйву. Проте, незважаючи на холодну погоду, львів’яни не планують розходитись.

comments powered by HyperComments