Львівські регіонали тікають з партії

Катерина Поліщук  |  Понеділок, 2 грудня 2013, 15:04
Про вихід з Партії регіонів заявив член Миколаївської районної організації партії Михайло Адам та ще кілька депутатів. В ЛОО Партії регіонів наголошують – тікають перебіжчики з опозиційних партій, які вступили заради «теплих посад». Та додають – Миколаївську районну організацію Партії регіонів ніхто розпускати не буде.
Львівські регіонали тікають з партії

Як повідомляє інформагентство zaxid.net  сьогодні голова Миколаївської районної організації Партії регіонів Ігор Герилів у прямому ефірі Hromadske.tv повідомив, що станом на ранок заяву на вихід з партії написало шестеро осіб та  їх кількість постійно росте.

«Заяви пишуть багато людей, залишають квитки і йдуть. Виходять з партії через застосування сили проти мирної акції протесту», – пояснив Ігор Герилів. З його слів, до Миколаївського партійного осередку Партії регіонів входить 400 партійців.

Однак обласна організація Партії регіонів наголошує, що це лише поодинокі випадки і насправді з партії виходять провокатори. «Серед них Михайло Адам з дружиною, який заради теплого місця в лісництві зрадив «Нашу Україну», попросився в Партію регіонів. – каже Уляна Копцюх, прес-секретар ЛОО «Партії регіонів». - Загалом в Миколаївському районі з партії хочуть вийти 4 людини. Районна організація налічує близько 400 осіб. Тобто про саморозпуск Миколаївської районної організації Партії регіонів не йдеться. Це партійці, які прийшли в партію протягом двох останніх років і до цього були членами «Нашої України», «Фронту змін» чи «Батьківщини».

Інформації про охочих покинути ПР в інших районах області – відсутня. В ЛОО ПР зазначили, що  заяви про вихід районних партійців до обласного осередку партії ще офіційно не приходили.

Нагадаємо, за останні дні про вихід з лав Партії регіонів оголосили четверо народних депутатів – Інна Богословська, Давид Жванія, Микола Рудьковський та Володимир Мельниченко.

 

comments powered by HyperComments