У Львові не очікують київського сценарію (ВІДЕО)

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 2 грудня 2013, 01:29
На львівському майдані не очікують повторення подій у Києві. Мітингарі столиці Галичини позитивно налаштовані й не бояться того, що їх розженуть. Також до людей, які стоять на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченкові, доєдналися автомобілісти міста. Вони влаштували на підтримку мітингу автопробіг.
У Львові не очікують київського сценарію (ВІДЕО)

На вулиці люди продовжують слухати виступи різних артистів та переглядають останні новини. Хоча вони не завжди обізнані, що буде робити опозиція далі.

На відміну від подій у Києві, на львівському Євромайдані все спокійно. Ні мітингувальники, ні правоохоронці не помітили жодних натяків на провокації. Міліціянти,які охороняють майдан, працюють у штатному режимі й не повідомляють ні про яке посилення охорони.

Пізнього вечора на Євромайдані у Львові була така кількість людей, що довелося перекрити рух на проспекті Свободи. Однак, автомобілісти, котрі підтримують мітингувальників, без перешкод змогли проїхатися проспектом під оплески людей на узбіччі.

Та не лише розвагами займаються на львівському Євромайдані. Мітингувальники також збирають кошти, котрі потім передають до столиці на допомогу київському Майдану.

Люди, котрі стоять на майдані, мають чудове здоров’я. І ніхто не збирається його псувати один одному. Тобто ніяких сутичок не було. Зокрема, до карети швидкої допомоги ніхто не звертався. 

Чим живе львівському Євромайдані дивіться на відео:

Довідка

План дій, оголошений лідерами опозиції на найближчий час. Зокрема, лідер фракції партії УДАР  Віталій Кличко наголосив на такому:

Не піддаватися на провокації;

Залишатися на Майдані;

На кожному підприємстві має бути осередок мобілізації;

Опозиція працює й працюватиме на організацію та захист майдану…

Наприкінці звернення лідер ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк закликав усіх українців їхати до Києва на майдан.

comments powered by HyperComments