Організатори Євромайдану у Львові просять львів’ян про допомогу

Катерина Поліщук  |  Вівторок, 26 листопада 2013, 21:34
Організатори Євромайдану у Львові готові приймати допомогу від всіх охочих та закликають водіїв, які прямують до Києва, підбирати «голосуючих» студентів.
Організатори Євромайдану у Львові просять львів’ян  про допомогу

Всі. хто хоч якось може допомогти – ідеями чи матеріально, можуть приходити в Координаційний штаб студентської ради, який розташований у найбільшому наметі перед пам’ятником Т. Шевченка на проспекті Свободи.

Члени Координаційного штабу студентської ради у Львові оголосили, що збирають  побажання, звернення та пропозиції щодо проведення акцій на підтримку підписання Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом. А також з радістю приймуть допомогу (одяг, їжу тощо), в тому числі грошову, - для підтримки всеукраїнської акції «Євромайдан». Щоправда, додали: доброчинні грошові внески прийматимуть тільки за перерахунком, щоб пізніше відзвітуватись за кожну гривню.

Також, в студентський штаб  можуть звертатися люди, які хочуть виїхати на Євромайдан до Києва, та люди, які їдуть до столиці і готові взяти попутників.

«Волонтери організовують прийом заявок громадян на виїзд до столиці, де відбудеться Євромайдан. Також ми чекаємо на людей, які їдуть до Києва і можуть забрати туди людей. Зараз допомога кожної людини є вкрай важливою», - каже, один із активістів, студент Андрій Ткачук.

Наразі  організатори Євромайдану у Львові активно шукають більший намет для штабу та волонтера для роботи на  польовій кухні.

Нагадаємо, при Координаційному штабі Львівської обласної ради працює гаряча лінія Євромайдану. Сюди теж  можна звернутись по допомогу чи отримати інформацію щодо організації акцій та виїздів. Номер гарячої телефонної лінії Координаційного штабу Львівської обласної ради - (0-800-501-727).

Банківські реквізити для перерахунку коштів на акцію «Євромайдан»:

Р/р:260092020
МФО:325268

ЗКПО: 25237542

comments powered by HyperComments