На Євромайдані у Львові зібралось більше 10 тисяч студентів. Школярі теж прийшли

Катерина Поліщук  |  Вівторок, 26 листопада 2013, 14:56
З самого ранку до площі перед пам’ятником Т. Шевченка у Львові сходяться колони студентів зі всіх вишів міста. До мітингу приєднались старшокласники.
На Євромайдані у Львові зібралось більше 10 тисяч студентів. Школярі теж прийшли

За попередніми оцінками організаторів кількість мітингувальників вже сягнула 30-ти тисяч. Правоохоронці оцінюють мітинг скромніше – трохи більше 10-ти тисяч осіб. Зараз весь проспект Свободи від Оперного театру до пам’ятника Шевченку, де розташована сцена Євромайдану, заповнена мітингувальниками з жовто-блакитними та червоно-чорними прапорами, які вигукують гасла «Ми за Європу!», «Слава Україні» та намагаються зігрітись під жартівливі вигуки «Хто не скаче, той москаль». Невеликі групи студентів постійно підтягуються з прилеглих до проспекту вулиць.

Також сьогодні до львівського Євромайдану у Львові приєднались майже тисячна колона школярів 9-11 класів.

Нагадаємо,  сьогодні, на  п’ятий день Євромайдану у Києві та Львові, до студентів  офіційно  звернувся  Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник. Він закликав не піддаватися на провокації, не порушувати громадського порядку. «Коли «гарячі голови» сподвигатимуть вас на якісь протиправні дії, сподіваюсь, що ви знайдете сили та мужність не піддатися на провокації. Не порушуйте громадський порядок», – заявив Дмитро Табачник.

 

comments powered by HyperComments