У Львові пікетуватимуть виші, які не відпускають студентів на Євромайдан

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 25 листопада 2013, 23:15
Завтра учасники львівського Євромайдану планують йти пікетувати вищі навчальні заклади Львова, керівництво яких перешкоджає брати участь студентам у мітингах. Про це сьогодні ведучі повідомили зі сцени Євромайдану, які також попросили студентів взяти із собою пластикові пляшки наповнені камінцями, аби створити на пікеті хорошу «озвучку».
У Львові пікетуватимуть виші, які не відпускають студентів на Євромайдан

Нагадаємо, як зазначила у своєму виступі ведуча мітингу Софія Федина, старостам Львівського медичного університету з ректорату зателефонували на мобільні та повідомили, що якщо студенти сьогодні не прийдуть на пари, їх будуть відраховувати із ВНЗ.

Як відомо, в п’ятницю, під час мітингу під пам’ятником Т.Шевченку, свою підтримку студентам висловило керівництво найбільших львівських вишів. Ректори та викладачі вищих навчальних закладів запевнили, що виключати за прогули учасників Євромайдану не будуть.

Окрім цього, завтрашній загальний студентський страйк на площі біля пам'ятника Т.Шевченку розпочнеться із молитви та та зачитання звернення Блаженнішого Святослава. А ввчерері  на площі відбудеться виїзне засідання Львівської обласної ради, на якому планується ухвалити рішення про підтримку Євромайданів та відставку уряду Азарова.

Також, як повідомили ведучі, до них надійшла інформація, що у м. Дрогобич та ряді інших населених пунктів Львівської області ДАІ не випускають автобуси із протестувальниками до Києва.

P.S. А сьогодні ввечері на львівському Євромайдані студентів у холодну погоду зігрівали своїми виступами гурти «Рокаш» та «Пікардійська Терція»

 

comments powered by HyperComments