На Євромайдані у Львові побільшало наметів

Валерій Шмаков  |  Субота, 23 листопада 2013, 23:24
На площі перед пам’ятником Т.Шевченкові у Львові учасники Євромайдану встановили 8 наметів, які розставили у формі кола, та кожен накрили прапором Євросоюзу. За облаштуванням наметів спостерігало декілька працівників міліції. Про це з місця події повідомив кореспондент «Справжньої Варти».
На Євромайдані у Львові побільшало наметів

Намети встановили для тих людей, які чергуватимуть на Євромайдані цілу ніч або ж очікують тут на виїзд до Києва.

В цей час неподалік Євромайдану проходить акція вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-33 рр «Запали свічку». Також поряд на площі робітники монтують сцену - очевидно для завтрашнього мітингу, який тут розпочнеться о 14.00.

Окрім цього учасники Євромайдану продовжують скликати охочих їхати автобусом до Києва. Записатися на поїздку вже виявило бажання чимало людей. До намету координаторів Євромайдану вже навіть вишикувалась невелика черга. Проте, за непідтвердженою інформацією, люди які вирішили взяти участь у Народному Віче в столиці змушені будуть оплатити дорогу зі своєї кишені, оскільки перевізники Львівщини відмовились везти протестувальників до Києва.

Довідка:

Нагадаємо, вчора, вночі Львівський окружний адміністративний суд заборонив встановлення малих архітектурних форм з 6.00 23 листопада до 29 листопада за адресами пр-т Свободи, 1, пл. Ринок, 1, вул. Університетська, 1, вул. Винниченка, 18. Проте, коли судові виконавці прийшли на Євромайдан, аби демонтувати встановлений тут намет, то не змогли цього зробити через неправильно вказану в судовому позові і судовому рішенні адресу.

comments powered by HyperComments