Євромайдан зі Львова координуватимуть через гарячу телефонну лінію

Катерина Поліщук  |  П'ятниця, 22 листопада 2013, 17:49
У Львові створили Координаційний штаб Євромайдану. Одним з перших рішень штабу було створити гарячу телефонну лінію для координації виїзду людей на акцію за євроінтеграцію України 24 листопада у Києві.
Євромайдан зі Львова координуватимуть через  гарячу телефонну лінію

Перше повноцінне засідання Координаційного штабу відбудеться завтра о 12.00 в приміщенні Львівської обласної ради. Також найближчим часом запрацює гаряча лінія для координації дій мітингувальників, яка працюватиме за номером 0800-50-17-27.

Наразі на зібранні штабу Євромайдану учасники створили керівні органи, які займатимуться підготовкою виїзду львів'ян до Києва на акцію 24 листопада та організацією аналогічної акції у Львові. А також закликали політичні партії проводити усі акції без партійної символіки.

Окрім цього учасники засідання ухвалили попередній варіант резолюції, яку зачитають сьогодні ввечері на мітингу  біля пам’ятника Т. Шевченку. Основні вимоги резолюції: відправити у відставку уряд Миколи Азарова, вимагати у  Віктора Януковича підписати угоду про асоціацію з  ЄС, а також звернутись до ЄС з проханням  "не закривати двері перед Україною"

Загалом в засіданні Координаційного штабу Євромайдану взяли участь 150 осіб. Серед них депутати облради, громадські діячі, депутати районних рад та представники молодіжних і студентських організацій. Головою Координаційного штабу обрали керівника Львівської обласної ради Петра Колодія.

comments powered by HyperComments