«Леви» знов програли в хокей

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 22 листопада 2013, 17:44
Другий поєдинок між львівськими «Левами» та київським «Соколом» також закінчився перемогою киян. Хоча вже не так ганебно для господарів. «Сокіл» лише в останньому періоді зумів вирвати перемогу із зубів «Левів». Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь «Сокола».
«Леви» знов програли в хокей

Фото: //hcsokol.com.ua

Львівська команда після восьми зіграних матчів не може чимось похвалитися. Найбільшим здобутком «Левів» на початку сезону є мінімальна поразка від лідера чемпіонату «Білого Барса» з рахунком 1:2. Тоді львівські хокеїсти трималися аж до 54 хвилини. І лише в заключній п’ятихвилинці примудрилися двічі пропустити й програти матч.

Так і цього разу гравці «Левів» тримали свої ворота на замку аж до 52 хвилини поєдинку. І знову в кінцівці матчу львів’янам не пощастило. Та, як-то кажуть, щастить сильнішому. І цього разу сильнішими були хокеїсти «Сокола». Вони, як і гравці «Білого Барса», зуміли двічі розписатися у воротах «Левів» в останні хвилини третього періоду.

Перший період команди провели на рівних. Як не намагалися, жодній з команд так і не вдалося засмутити голкіперів закинутими шайбами. Такий перебіг подій на льоду все ж таки радував більше львівських уболівальників, котрі могли сподіватися, що команда таки здобуде бодай перше очко у цьогорічному чемпіонаті.

У середині другого періоду реальний шанс відкрити рахунок мали гості. Саме гравці «Сокола» отримали право виконати штрафний кидок на 29 хвилині. Виконувати вирок підійшов Єгор Безуглий. Але переграти Дениса Ковальова йому не вдалося. І команди другий тайм так і закінчили, не відкривши рахунок.

Третій період дарував сподівання усім шанувальникам львівської команди, що вона таки зуміє не пропустити хоча б в основний час, і таким чином, здобути перше очко у чемпіонаті України сезону 2013/2014. Але всі ці сподівання вбив білоруський легіонер «Сокола» Олександр Міхейонок. Гравець київської команди вдало використав більшість своєї команди. «Леви» кинулися вперед рятувати гру і відіграти пропущену шайбу. Але як часто буває в такій ситуації, отримали контратаку на свої ворота. Цю атаку результативним кидком завершив Євгеній Секірко, встановивши остаточний рахунок матчу 0:2.

Львів’яни знову не зуміли здобути хоча б одне очко. У турнірній таблиці навпроти команди «Леви» вже вісім ігор поспіль «красується» «0». Та у наступній грі команда зі столиці Галичини має чи не найреальніший шанс змінити цю ситуацію. Майбутній суперник «Левів» - інший аутсайдер чемпіонату вінницькі «Гайдамаки». Хоча й вінничани зіграли лише чотири гри. «Сокіл» же після цієї перемоги впевнено закріпися на четвертій сходинці турнірної таблиці.

«Леви» – «Сокіл» 0:2 (0:0; 0:0; 0:2)

Шайби: 0:1. Міхейонок (Шаманський, 51:55 – більш.), 0:2. Секірко (Шаманський, 56:44).

Штраф: 22 – 49

Нереалізований штрафний кидок: Безуглий (28:37)

Турнірна таблиця

місце

команда

ігри

очки

1

Білий Барс (Біла Церква)

8

22

2

Генерали (Київ)

8

16

3

Компаньйон (Київ)

6

14

4

Сокіл (Київ)

6

8

5

Гайдамаки (Вінниця)

4

0

6

Леви (Львів)

8

0

 

comments powered by HyperComments