Ой хто-хто Миколая любить?... Небайдужа молодь почала соціальну кампанію для дітей-сиріт

Оля Юречко  |  П'ятниця, 22 листопада 2013, 12:07
На вулиці ще майже золота осінь, якщо не враховувати відсутність «золота» на деревах, а у Львові вже розпочалася підготовка до новорічних свят. На площі Ринок вже тиждень як встановлюють відому льодову ковзанку, торгові центри приміряють новорічні декорації, а соціальні організації розпочинають чи не найголовнішу роботу – акції до дня Святого Миколая, спрямовані на допомогу діткам з інтернатів та дитячих будинків.
Ой хто-хто Миколая любить?... Небайдужа молодь почала соціальну кампанію для дітей-сиріт

   19 листопада вже стартувала акція «Миколай про тебе не забуде», мета якої – збір іграшок, одягу, взяття для дітей-сиріт. У рамках акції також проводиться набір волонтерів, які будуть допомагати Святому Миколаю у святкові дні. Ця акція триватиме до 19 грудня.

   Сьогодні молодіжна громадська організація «Ідеї молоді» розпочала соціальну кампанію «Помічник Святого Миколая». Ялинка з листами до Миколая від діток з дошкільного кризового центру «Діти вулиці» та інтернату № 2 буде розміщена у міській раді. Загалом за час кампанії планується розповсюдити понад 130 листів з мріями, які виконати зможе кожен небайдужий львів’янин. Поруч з ялинкою розміщена також інформація про те, як стати помічником Святого.

   «Ми звертаємося з проханням до усіх, хто став помічником, бути відповідальними і якщо ви взяли конверт з листом, але  у вас немає можливості придбати подарунки чи передати їх – просимо повернути лист назад на ялинку, або передати комусь із друзів, хто може виконати ці невеличкі дитячі мрії, щоб Миколай прийшов до усіх дітей» - зауважила керівник МГО «Ідеї молоді» Соломія Басараб.

   19 грудня кожен помічник матиме можливість відвідати соціальні заклади, які беруть участь у кампанії і особисто привітати діток та віддати їм їхні подарунки.

 

comments powered by HyperComments