Ярослав Гінка розкаявся і сплатив штраф ДАІ за свою дружину

Катерина Поліщук  |  Вівторок, 19 листопада 2013, 12:24
Сьогодні народний депутат від партії УДАР, голова її Львівської обласної організації Ярослав Гінка на своїй сторінці у соцмережах офіційно визнав, що його дружина, припаркувавшись в неділю поруч з «Віденською кав’ярнею» на проспекті Свободи під знаком «Зупинка заборонена», все ж порушила правила дорожнього руху. Тож нардеп добровільно сплатив за неї штраф.
Ярослав Гінка розкаявся і сплатив штраф ДАІ за свою дружину

Щоправда, відбулось це вже після жвавого обговорення в місцевих ЗМІ та розгромного сюжету журналістки «1+1» Наталки Волосацької, яка стала свідком конфлікту нардепа  з даівцем.

«Порушення правил дорожнього руху визнаю, штраф сплачено, закликаю всіх не паркувати авто під знаком зупинка заборонена» - написав Ярослав Гінка на сторінці  ФБ.

Для підтвердження цієї інформації на сторінці «Кличко Львів» розміщено скановану квитанцію про оплату, чеку, постанови та протоколу про адмінпорушення, виписані на дружину народного депутата Я. Гінки Анастасію Сушенко, яка перебувала за кермом автомобіля. Скандальне відео, зняте журналісткою, і скановані документи подаємо повністю.





 

comments powered by HyperComments