«Білий Барс» – новий король!

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 15 листопада 2013, 01:14
У другому матчі між львівськими «Левами» та білоцерківським «Білим Барсом» команда із Західної України продовжує ставити антирекорди цього сезону. Цього разу гості обіграли львів’ян із різницею в 10 (!) шайб. Після фінальної сирени на табло красувався неприємний для хокеїстів з Галичини рахунок 1:11.
«Білий Барс» – новий король!

Фото: //hcbbars.com.ua

Попередній матч між «Левами» та «Білим Барсом» ледь не подарував хокейному світу України справжньої сенсації. Лише на останніх хвилинах білоцерківські хокеїсти зуміли вирвати перемогу з рахунком 1:2. Тому другий матч між цими командами справді інтригував шанувальників хокею. Та лідер цьогорічного чемпіонату все розставив на свої місця.

Від  перших секунд першого періоду стало зрозуміло, що гравці «Барса» якісно зробили роботу над помилками у попередньому матчі. Відразу було помітно, що ніякої недооцінки «Левів» у діях «Барсів» немає. І якщо минулого разу голкіпер львів’ян Денис Ковальов утримував свої ворота сухими впродовж 54 хвили, то цього разу гості розпечатали його ворота вже на 4 хвилині. Сергій Бабинець результативно використав передачу Олександра Караульщика.

До честі гравців «Левів» їм не багато часу знадобилося, щоб відновити status quo. Вже за дві хвилини Єгор Посєвін розписався у воротах гостей. І зробив це, коли «Леви» грали у меншості. Проте  максимально активна гра «Білого Барса» у нападі ще у першому періоді зняла питання щодо переможця матчу. Буценко, Бондарєв, Балакун та Демянюк довели рахунок до розгромного – 1:5. Наступні два періоди гри вже за великим рахунком були формальністю. З іншого боку, у білоцерківської команди поставити рекорд. І цим вони скористалися.

Другий період став зірковим часом для капітана «Білого Барса» Артема Бондарєва. У другому періоді Артему знадобилося всього-на-всього дев’ятнадцять секунд, щоб відкрити рахунок своїм голам у цьому матчі. Асистували йому Руслан Безщасний та Владислав Балакун. А вже за три хвилини Бондарєв відзначився вдруге, довівши таким чином рахунок до 1:7. А грати залишалося ще половину матчу. Та у другому періоді «Левам» таки вдалося більше не пропустити.

У третьому періоді львівські хокеїсти змогли не пропускати ще аж вісім хвилин. А потім «Леви» просто посипалися. За останні дванадцять хвилин матчу гравці «Білого Барса» ще аж чотири рази зуміли засмутити гравців львівського клубу. У підсумку ганебна поразка з рахунком 1:11.

Найкращими у складі «барсів» були капітан Артем Бондарєв, який відзначився хет-триком, та Руслан Безщасний, на рахунку якого п’ять результативних передач. Що ж до львів’ян, то шайба Єгора Посєвіна у меншості так і залишилася єдиним приємним спогадом підопічних Сергія Супруна про цей матч.

Цей матч розставив усе на свої місця. «Білий Барс» не на голову, а на півкорпусу вище львівських «Левів». Легко розібравшись з «королем звірів», білоцерківські хокеїсти після шести матчів першу сходинку турнірної таблиці поділяють з київськими «Генералами», маючи по 16 залікових пунктів. У «Левів»же так і залишається нуль. А після цього матчу можна сказати: Король помер! Нехай живе король!

Олександр Куликов, головний тренер «Білого Барса»: «Після вчорашньої гри провели збори, зробили правильні висновки, розібрали деякі моменти, які потрібно було обговорити після вчорашньої гри, і все встало на свої місця. Звичайно, ми зараз сильніші «Львів» та багато залежить від настрою. Ми почали сьогодні грати з першого періоду і ще до перерви зробили перевагу в чотири шайби, і звичайно, їх відіграти супернику було дуже складно».

 

 

Артем Бондарєв, капітан «Білого Барса»: «Будемо сподіватися, що ми провели правильну роботу над помилками і краще сьогодні реалізовували свої гольові моменти. Напевно, вплинуло на результат і тренерські перестановки у ланках - сьогодні я грав з Русланом Безщасний та Євгеном Пастухом, а вчора з Сергієм Бабинцем і Олександром Караульщуком».

 

«Леви» – «Білий Барс» – 1:11 (1:5; 0:2; 0:4)

Шайби: 0:1. Бабинець (Караульщук, 3:10), 1:1. Посєвін (5:37 – менш.), 1:2. Буценко (Савченко, Кугут, 6:57), 1:3. Бондарєв (Безщасний, Голубєвс, 7:28), 1:4. Балакун (Бондарєв, Безщасний, 14:05 – більш.), 1:5. Демянюк (Буценко, Савченко, 18:29), 1:6. Бондарєв (Безщасний, Балакун, 20:19), 1:7. Бондарєв (Безщасний, Пастух, 23:19 – більш.), 1:8. Хворостініньш (Пономарьов, 48:42), 1:9. Савченко (Демянюк, Балакун, 50:35), 1:10. Бондарєв (Балакун, Безщасний, 51:58 – більш.), 1:11. Караульщук (56:52).

Нереалізований штрафний кидок: Большаков (19:39).

Штраф: 20 – 8 

comments powered by HyperComments