Антиродинний тоталітаризм – загроза асоціації з ЄС?

Наталі Істоміна  |  Неділя, 10 листопада 2013, 15:57
Найбільш очікуваною і обговорюваною подією не лише листопада, але й цілого року є саміт Східного партнерства у Вільнюсі 28-29 листопада. Впродовж року точаться дискусії, наскільки це потрібно для України, чим загрожує і які переваги дає.
Антиродинний тоталітаризм – загроза асоціації з ЄС?

    Прихильники і противники вдаються до активної пропаганди, подекуди витрачаючи чималі кошти, щоб довести свою точку зору. Звісно, абсолютної істини в цьому питанні не існує, і кожен по-своєму має рацію. Більше того, важливо навіть не те, якою саме є думка, а те наскільки вона самостійно сформована, а не нав’язана якимись сторонніми впливами.

    Штрихом до формування власної думки і застереженням від можливих загроз стала прес-конференція на тему: „Сучасна Європа: християнські цінності і права людини в небезпеці”. Участь взяли Лука Волонте, почесний президент політичної групи Європейської народної партії (ЕРР) у Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) та Павло Парфентьєв, посол Всесвітнього Конгресу Сімей до європейських структур.

    Експерти розповіли як руйнування сім’ї і традиційних сімейних цінностей загрожує демократії і майбутньому європейських країн. Іноземні гості висловили свої рекомендації для України, які особливо актуальні напередодні саміту у Вільнюсі.

    Ці експерти попереджали, що нормативне закріплення толерантності до сексуальних меншин – це перший крок до введення гомосексуального тоталітаризму. Угода про асоціацію з ЄС включає в себе „антидискримінаційні” норми. Йдеться про "гомосексуальну" Директиву  2000/78/ЄС  в Додатку XXXIX до Угоди. В разі підписання Угоди про асоціацію в її поточній редакції Україна, на їх думку, зіткнеться з поширенням гомосексуалізму в суспільстві.

    Що ж стосується антиродинного тоталітаризму, то тут ідеться про таке: „пропаганда гомосексуалізму та сексуальної розбещеності, легалізація  так званих гомосексуальних „шлюбів”, передача дітей на усиновлення одностатевим парам, перетворюються на войовничу ідеологію, згода з якою стає обов’язком, а незгодні – жорстко переслідуються за всіма законами тоталітаризму” – вважає Лука Волонте.

    Вияви саме такого тоталітаризму присутні у багатьох країнах Європи. Про них розповідає Лука Волонте: „У Франції минулого року було заарештовано 600 юних людей, тому що вони боролися проти одностатевих стосунків. У Швеції погрожують батькам, які привчають дітей не робити мастурбацію. У Англії заарештовують священників, тому що вони на вулиці читають Біблію”.

    Павло Парфентьєв розповів про приклади: „У Франції мільйони французів вийшли на протест, що без врахування їхньої думки був прийнятий закон про легалізацію одностатевих шлюбів. Їх поливали сльозоточивим газом, зіштовхувалися із міліцейським насиллям та арештами. Це напевно перше в історії настільки масштабне переслідування людей тільки за те, що вони вголос заявили про істину. Про те, що сім’я – це дружина і чоловік, а дітям потрібні тато і мама.” [ Ред. - п.експерт явно судить про Францію за стандартами своєї історичної батьківщини, про що свідчить "фрейдова" обмовка про "міліцейське насилля". Французи протестували проти легалізації одностатевих шлюбів з повним правом громадян ЄС, а поліція опиралась не  їх поглядам. а випадкам порушення громадського порядку].

    Експерти закликали зважати на потенційну загрозу антиродинного тоталітаризму, пов’язану із євроінтеграцією.

    Хочеться наголосити, що озвучена загроза не характеризує євроінтеграцію, а радше є свідомою маніпуляцією. Скасування в країнах Євросоюзу якихось правових обмежень саме за статевою орієнтацією людей подібними "експертами"  подається як державна пропаганда гомосексуалізму в Європі.

Фото: nowyny.eu

comments powered by HyperComments