Дорогий перформанс вболівальників «Карпат»

Дмитро Майстренко  |  Четвер, 7 листопада 2013, 20:10
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України сьогодні вирішив оштрафувати футбольний клуб «Карпати». Причиною такого рішення стали неправомірні дії вболівальників на трибунах стадіону.
Дорогий перформанс вболівальників «Карпат»

Львівські фанати завжди славилися своїм умінням чудово підтримувати команду. Вони є однією з визначальних рис львівського клубу. Саме завдяки вболівальникам «Карпати» впізнають в Україні. Але така підтримка коштує клубові регулярних штрафів. Цього разу за передматчевий перформанс і фаєр-шоу в матчі 1/8 фіналу Кубка  України проти харківського «Металіста» львівські «Карпати» повинні заплатити 150 тисяч гривень.

Хоча власне шоу, яке львівські вболівальники влаштували на трибунах стадіону «Україна» 30 жовтня цього року, дуже сподобалося футболістам «зелено-білої» команди.

«Я не дуже багато знаю про львівських ультра, але те що мені розповідали, то лише хороше. І мені дуже сподобалося їхнє шоу перед грою на Кубок з «Металістом». І нам  [футболістам команди «Карапти» – авт.]  усім це сподобалося. І як розповідав [Младен] Бартуловіч про те, що було перед грою в центрі міста [мова йде про марш уболівальників до стадіону «Україна» – авт.], то взагалі красиво. Він фотографував там і потім показував, мені дуже сподобалося. А те, що це не подобається інспекторові матчу, то його справа», - сказав захисник «Карпат» Павло Пашаєв під час відеоконференції на офіційному сайті клубу.

Окрім штрафу, львівська команда ще й втратила одного зі своїх гравців. За рішенням КДК Федерації футболу дискваліфікацію на три матчі отримав півзахисник «левів» Вадим Страшкевич. Його футбольні чиновники покарали за нецензурні висловлювання на адресу арбітра. Таким чином, молодий півзахисник «Карпат» не зможе допомогти своїй команді в заключних матчах осінньої частини чемпіонату. Тепер він може достроково відправлятися у відпустку під час зимової перерви Прем’єр-ліги.

Нагадаємо, що львівські «Карпати» у кубковому матчі поступилися харківському «Металісту» з рахунком 0:2. Голи Алехандро Гомеса та Родріго Моледо вибили команду зі столиці Галичини з подальшого розіграшу кубка. Львівська команда завершила свій цьогорічний кубковий шлях на стадії 1/8 фіналу. 

comments powered by HyperComments