«Левів» знову розчавили

Дмитро Майстренко  |  Четвер, 7 листопада 2013, 19:13
Цього разу кривдником львівського хокейного клубу стала інша столична команда «Компаньйон-Нафтогаз». Як і в попередньому матчі «Генерали» «Кампаньйон» розгромив львів’ян із рахунком 9:2.
«Левів» знову розчавили

У третьому матчі львівська команда зустрічалася із київським «Компаньйоном». Як і у львів’ян, у киян було дві поразки у стартових поєдинках чемпіонату України. Та господарі майданчика вийшли на лід спортивного комплексу «Атек» дуже рішучими. Хоча першими рахунок відкрили львів’яни, та все ж за наступні 17 хвилин поєдинку хокеїсти «Компаньйона» п’ять разів розписалися у воротах Владислава Бруля. У складі львівського команда відзначився один з найкращих гравців стартових поєдинків тренер «Левів» Сергій Супрун.

Після такого провального старту львівським «Левам» важко було щось змінити у грі. Ворота вийшов захищати рекордсмен гостей Євген Бруль. І за решту ігрового часу він пропустив небагато-немало чотири шайби.

Перший період команди закінчили з рахунком 5:1. А в другому періоді гольова феєрія від столичного «Компаньйона» продовжилася. Кияни чотири рази поспіль розпечатували ворота Євгена Бруля. Таким чином довівши рахунок до непристойного – 9:1. Після цього господарі трохи розслабилися і «Леви» під завісу періоду зуміли відквитати ще одну шайбу. Результативний постріл на рахунку іншого найкращого гравця гостей Владислава Курського.

У заключному періоді жодній з команд не вдалося відзначитися. Але такий хід подій навряд засмутив гравців «Компаньйона». У підсумку перемога столичної команди із рахунком 9:2. У переможців хет-триком відзначився Сергій Черненко, дубль зробив Євген Курилін, а ще по одній шайбі закинули Сергій Харченко, Денис Самойленко, Віталій Кириченко та Віталій Литвиненко.  Окрім цього, Віталій Литвиненко та Сергій Харченко набрали в матчі по 4 (1+3 ) очки. Львів'яни ж вдруге поспіль поступилися непристойним рахунком.

Хоча столична команда перемогла з розгромним рахунком, та головний тренер «Компаньйона» Олександр Сеуканд переконаний, що його підопічним ще є над чим працювати.

«Що стосується сьогоднішньої гри, то рахунок – не показник, поки не варто тішитися надіями. Наші хокеїсти повинні перемагати в кожному матчі. Але щодо якості дій на льоду у мене є питання до багатьох... Тому не треба дивитися на рахунок», – наголосив він.

Також він упевнений, що команди, які на швидку руч формувалися перед сезоном, ще розіграються. Це також стосується й львівських «Левів».

«Хотілося б відзначити старання деяких керівників: вони змогли з порожнього місця створити команди, які заявилися в чемпіонат, і всупереч усім труднощам стартувати в ньому. Це багато коштує, особливо в таких бойових умовах, в яких знаходиться наш хокей. Думаю, якийсь час мине, хлопці вкотився, зіграються, і все буде добре», – зазначив Сеуканд.

«Компаньйон» - «Леви»  9:2 (5:1, 4:1, 0:0)

Шайби: 6:04 Черненко (Литвиненко, Харченко - більш.) - 1:0, 6:44 Супрун (Бакальчук, Курський) - 1:1, 9:08 Харченко (Кривомаз, Литвиненко - більш.) - 2:1, 9:32 Самойленко (Гніденко, Харченко - менш.) - 3:1, 11:43 Курилін (Гаврилюк, Борисенко - більш.) - 4:1, 17:06 Кириченко (Благой, Заблудовський) - 5:1, 20:37 Черненко (Харченко, Федоров) - 6:1, 33:26 Курилін (Гаврилюк, Кривомаз) - 7:1, 33:42 Черненко (Ісаєнко, Литвиненко) - 8:1, 36:03 Литвиненко (Борисенко, Курилін - більш.) - 9:1, 38:47 Курський (Сачко) - 9:2

comments powered by HyperComments