Пашаєв гратиме за збірну Азербайджану

Дмитро Майстренко  |  Четвер, 7 листопада 2013, 18:30
Правий захисник львівських «Карпат» Павло Пашаєв може прийняти запрошення Федерації футболу Азербайджану виступати за їхню національну збірну.
Пашаєв гратиме за збірну Азербайджану

Як зізнався сам захисник підчас онлайнової відео конференції на офіційному сайті львівського футбольного клубу «Карпати», зараз гравець проводить перемовини із футбольними функціонерами Азербайджану.

«Так, зараз ведуться перемовини щодо моєї можливості виступати за національну збірну Азербайджану. Проте я не буду зараз всього розказувати, щоб не наврочити, як то кажуть. Чи маю бажання виступати за збірну Азербайджану? А чом би й ні?» - прокоментував цю ситуацію Павло Пашаєв.

А так як Павло не зіграв жодного офіційного матчу за національну збірну України, то за правилами ФІФА має можливість захищати кольори іншої збірної. Окрім того, правий захисник львівських «Карпат» хоч і на родився в Україні та має українське громадянство, у нього також є й азербайджанське коріння по батьковій лінії.

«У мене батько народився й проживав в Азербайджані. Потім переїхав до України і зараз живе тут. Тому мене й по-батькові так важко назвати», - сміється Павло.

Нагадаємо, що зараз Павло Пашаєв на правах оренди виступає за львівські «Карпати». Контракт його належить дніпропетровському «Дніпру». Угода між гравцем і дніпропетровським клубом закінчується влітку наступного року. І як ми повідомляли раніше, Павло не проти залишитися у Львові й підписати з «Карпатами» повноцінний контракт.

Довідка

Пашаєв Павло Вагіфович (народився 04.01.1988 року в місті Красний Луч, Луганської обл.) вихованець кременчуцького клубу «Атлант». 2004 року перейшов до школи дніпропетровського «Дніпра».

Виступав за юнацькі збірні України різних вікових категорій. 7 жовтня 2006 року разом з братом-близнюком дебютував в іграх за молодіжну збірну України у домашньому матчі проти молодіжної збірної Білорусі у Києві (3:0). Всього до 2011 року провів за молодіжку 18 матчів.

10 лютого 2009 року дебютував у національній збірній України, вийшовши на поле в перерві замість Віталія Мандзюка в матчі проти збірної Словаччини (3:2) на товариському турнірі на Кіпрі. Наступного дня Павло вийшов у стартовому складі фінального матчу проти збірної Сербії (1:0) і допоміг збірній тріумфувати на турнірі. Після того футболіста жодного разу не викликали до складу національної збірної України.

comments powered by HyperComments