«Леви» підписали новачків і втратили лідера

Дмитро Майстренко  |  Середа, 6 листопада 2013, 23:14
Львівський хокейний клуб «Леви» підписали двох росіян та одного білоруського хокеїста. Цікаво, що російські гравці вже захищали кольори західноукраїнського клубу.
«Леви» підписали новачків і втратили лідера

Команда зі столиці Галичини підсилила склад російськими захисником Костянтином Громовим і нападником Миколою Остяковим та білоруським форвардом Володимиром Сачком.

Росіяни Громов і Остяков вже мають досвід виступів за львівських «Левів». Білорус Сачко ж відомий українським вболівальникам за виступами у вінницькій команді «Гайдамаках». Окрім цього хокейний клуб «Леви» перехопив форвардів Большакова та Посєвіна у все тих же «Гайдамаків».

Натомість львів’яни втратили одного із своїх ключових виконавців. Колишній капітан «Левів» Дмитро Гнітько залишив розташування львівського клубу. Він продовжить кар’єру в Іспанії. Наступним клубом українця стане каталонська «Барселона».

У минулому сезоні 34-річний нападник Дмитро Гнітько зіграв за «Левів» у чемпіонаті 35 поєдинків. У цих матчах він набрав 41 (16 +25) очко, маючи 30 хвилин штрафу, та показнику корисності «-6».

Цікаво, що в «Барселоні» вже шостий сезон поспіль грає 37-ічний український форвард  Данило Дідковський. Зокрема, зараз він виконує роль тренера команди, що грає. Ще один представник українського хокею 27-річний захисник Віталій Куликов, який минулого сезону захищав кольори «Левів», виступає за «Віторію-Гастейс».

Читайте також: Воротар «Левів» - найстарший у світовому хокеї!

Додамо, що львівські «Леви» дуже невдало розпочали цей сезон. У стартових поєдинках чемпіонату вони на виїзді зустрічалися зі столичним клубом «Генерали». І в обох поєдинках львів’яни зазнали нищівної поразки. У першому матчі кияни розгромили «Левів» з рахунком 5:1. А вже наступного дня «Генерали» розправилися з «Левами», як із кошенятами. Рахунок другої зустрічі у підсумку був 9:2.

Після двох зіграних матчів у чемпіонаті України цього сезону «Леви» ще не набрали жодного залікового пункту. Проте команда цього року повністю оновила склад і гравцям потрібно зігратися.

Наступні матчі львів’яни проведуть також на виїзді. Цього разу вони зустрінуться з іншою столичною командою «Компаньйон».  А вже тринадцятого і чотирнадцятого листопада «Леви» вдома прийматимуть чинного лідера чемпіонату білоцерківських «Білий Барс».

comments powered by HyperComments