Павло Пашаєв: «Таких вболівальників, як у Львові, я ніде не бачив»

Дмитро Майстренко  |  Середа, 6 листопада 2013, 22:11
Захисник львівських «Карпат» Павло Пашаєв в режимі online відповів на запитання вболівальників. Він розповів про атмосферу в команді, про тренерський штаб, вболівальників та як його вразив Львів. Також він поділився планами на майбутнє і своїм бажанням грати за «Карпати». Така собі відеопрес-конференція відбулася на офіційному сайті клубу.
Павло Пашаєв: «Таких вболівальників, як у Львові, я ніде не бачив»

Про «Карпати». «Зараз чудова атмосфера в команді. Всі хлопці переживають за спільну працю. Усі розуміють, що від нас вимагає тренерський штаб, всі наполегливо працюють над досягненням результату. Севідов – дуже хороший спеціаліст. І я думаю, всім, не тільки мені, а й усім футболістам приємно з ним працювати. Він безумовно нас навчить тому, чого ми раніше не знали. Та й взагалі всі спеціалісти у нашому тренерському штабі дуже хороші. І я задоволений, що можу з ними попрацювати.

Тренуюся зараз не в загальній групі. Після медогляду виявили пошкодження. Лікарі порадили поки не виходити на поле, взяти паузу, щоб не погіршити здоров’я. Потрібно залікувати травму. Тому швидше за все у наступному матчі проти «Ворскли» не зіграю», - розповів Пашаєв.

Про своє майбутнє. «Я хотів би залишитися в «Карпатах». Мені тут все подобається: команда, тренерський штаб хороший. Окрім цього мені подобається і місто. Футбол неможливий без вболівальників, а мені подобаються львівські. Я радий, що зараз тут.

Думаю, що будь-який футболіст нормально ставиться до того, що зможе підписати контракт із командою, де йому подобається. Що він може залишитися там, де його все влаштовує. Але потрібно і враховувати інтереси «Дніпра», якому належить мій контракт. Закінчується ця угода влітку. Тому ще ранувато про щось подібне говорити», - поділився своїми очікуваннями Павло Пашаєв.

Про львівських вболівальників. «Добре ставлюся до вболівальників. Та й усі футболісти так ставляться до своїх вболівальників, хочуть для них добре зіграти. Але таких вболівальників, як у Львові, я не бачив ніде. У Дніпропетровську теж хороші вболівальники та тут на стадіоні зовсім інша атмосфера, дух інший. І як мені здалося, у Львові люди якось «сильніше» вболівають. Звичайно, це надає і сил, і впевненості мені на полі. Хочу їм подякувати за це. Саме вони роблять «Карпати» особливими.

Якщо не вилікуюся до домашньої гри проти донецького «Металурга», то піду на матч у фан-сектор. Як і Бартуловіч це робив. Ну, або якщо за якоїсь іншої причини пропущу домашній матч. Одним словом, якщо випаде така нагода, то відвідаю фан-сектор на стадіоні», - запевнив захисник «Карпат».

Про місто Лева. «Дуже подобається у Львові. Шалено красиве місто, особливо в центрі. Львів - спокійне місто. Після Дніпропетровська і Києва, що такі більш шумні міста, Львів спокійне, європейське місто. Мені це дуже подобається. І у Львові немає пробок на дорогах. Порівняно з Києвом, це взагалі не пробки», - поділився враженнями від міста Павло Пашаєв.

Довідка

Павло Пашаєв (народився 04.01.1988 року в місті Красний Луч, Луганської обл.) Вихованець кременчуцького клубу «Атлант». 2004 року перейшов до школи дніпропетровського «Дніпра».  До літа 2008 року виступав за дубль «Дніпра», після чого першу половину сезону 2008/09 провів у оренді в криворізькому «Кривбасі».

Павло дебютував у Прем'єр-лізі в матчі проти «Таврії» 10 вересня 2008 року. З початку сезону 2009/10 став основним гравцем «дніпрян», зігравши за сезон у 22 матчах чемпіонату. Проте після того 2010 року Хуанде Рамос став головним тренером дніпропетровців, Пашаєв втратив місце в команді і за наступні два сезони зіграв лише два матчі.

Влітку 2012 року на правах оренди знову був відданий в криворізький «Кривбас», де відразу став основним гравцем команди, провівши за сезон 24 матчі в чемпіонаті. А в липні 2013 року на правах оренди перейшов у львівські «Карпати».

comments powered by HyperComments