Львівські «Леви» повністю оновили склад

Дмитро Майстренко  |  П'ятниця, 1 листопада 2013, 17:11
Перед стартовими поєдинками в чемпіонаті України хокейний клуб «Леви» вже майже у повному складі. Із гравців, які минулого року захищали кольори клубу, лишилося лише двоє.
Львівські «Леви» повністю оновили склад

Зараз львівські «Леви» оприлюднили список із 21 хокеїста, які цього року будуть виступати за клуб із столиці Галичини. І з попереднього сезону в списку залишилися тільки захисник Роман Щербатюк та нападник Владислав Курський. Окрім цього, західноукраїнська команда не має жодного легіонера у своєму складі. Про це повідомили на офіційному сайті "Левів".

Очолить львівську команду в новому сезоні її нападник Сергій Супрун. Зокрема, він буде поєднувати тренерську роботу і роботу гравця. Допомагатиме йому захисник Роман Щербатюк. Адміністратором команди призначили Андрія Головка.

Зараз склад "Левів" має такий вигляд:

Воротарі: Владислав Бруль, Євген Бруль.

Захисники: Роман Щербатюк, Денис Шевелєв, Володимир Черненко, Олег Рябенко, Артем Соловей, Кирило Фроленко.

Нападники: Сергій Волков, Георгій Кіча, Олександр Шевченко, Владислав Курський, Сергій Карнаух, Євген Марченко, Євген Бакальчук, Дмитро Коржилецький, Сергій Супрун, Богдан Єфимов, Ілля Рябов, Руслан Пронякін, Ігор Люлюк.

Свої перші матчі в сезоні-2013/2014 "Леви" проведуть 1-2 листопада у Броварах проти київських "Генералів".

Останній матч «Леви» провели проти польського клубу «Чарко» з міста Санок. У цьому матчі українські хокеїсти поступилися з рахунком 4:2.

 

comments powered by HyperComments