На Хеловін і під вигуки «Ганьба!» Львівщині представили нового губернатора Олега Сала

Валерій Шмаков  |  Четвер, 31 жовтня 2013, 19:18
Сьогодні Львівщині представили нового голову облдержадміністрації Олега Сала. Представити нового губернатора приїхав віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.
На Хеловін і під вигуки «Ганьба!» Львівщині представили нового губернатора Олега Сала

Церемонія представлення нового губернатора проходила в сесійній залі Львівської обласної ради, де були присутні екс-голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, голова Львівської облради Петро Колодій, мер Львова Андрій Садовий та керівники структурних підрозділів ОДА. Також в залі були помічені начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк та прокурор Львівщини Олег Василенко.

Щойно Олександр Вілкул почав зачитав президентський указ про призначення Олега Сала головою ЛОДА з залу почали лунати вигуки «Ганьба!», які лунали переважно з тих місць, де сиділи журналісти. Новопризначений губернатор Олег Сало зустрів вигуки посмішкою. Водночас, Олександр Вілкул попросив зберігати тишу і продовжив зачитувати указ. 

Згодом, під час свого виступу новий голова Львіської ОДА Олег Сало  запевнив присутніх, що своєю роботою не даватиме підстав для подібних висловлювань на його адресу. Також, як пізніше повідомив журналістам, про своє призначення він дізнався буквально за декілька годин до сьогоднішнього представлення.

Водночас, віце-прем’єр Олександр Вілкул зачитав інший указ, згідно якого екс-голову Львівської ОДА Віктора Шемчука призначено радником президента України.

У своєму виступі екс-голова Львівської облдержадміністрації В. Шемчук подякував друзям і опонентам за співпрацю та попросив пробачення у тих членів своєї команди, яких він запросив на роботу в ЛОДА, оскільки не очікував, що так швидко залишить цю посаду. При цьому його виступ зал зустрів оплесками.

comments powered by HyperComments