Lviv Fashion Week соціалізується

Наталя Істоміна  |  Середа, 9 жовтня 2013, 14:41
Особливістю XII сезону Lviv Fashion Week стануть соціальні вкраплення, які будуть виражені окремими проектами. Відкриття модного тижня відбудеться 23 жовтня на фабриці повидла, що на вулиці Б. Хмельницького, 124. Дане місце не пристосоване для показів, що й стане передумовою своєрідної соціальності.
Lviv Fashion Week соціалізується

    Місце локації відкриття доволі незвичне, і покликане наблизити відвідувачів до того, що відбуватиметься. Проект має назву „Без дистанції” і передбачає оновлення одягу відвідувачів з допомогою дизайнерських трафаретів. Люди можуть принести свій одяг і піти додому вже з удосконаленою моделлю. Як розповідає Катерина Гай, координатор арт-проектів Lviv Fashion Week метою даного проекту є залучення людей до творчості. „Власне, таким чином ми хочемо залучити людей до творчості, до того, щоб вони не боялися створювати власний образ, а не користувалися вже готовими розробленими” – розповіла координатор.

    У рамках відкриття модного тижня відбудеться також показ веломоди. Проект є соціальним і спрямований на те, щоб продемонструвати як здоровий спосіб життя можна вести модно і стильно, а не лише у спортивномо костюмі. Семеро дизайнерів представлять публіці по три моделі одягу. Важливо, що саме на цей показ зможуть потрапити всі охочі. Петро Нестеренко-Ланько, організатор показу зазначив, що передумовою цього показу став процес розбудови велодоріжок.

    Ще один соціальний проект для Lviv Fashion Week перебуває в стані розробки. Він, можливо буде представлений у XII сезоні, а можливо, у наступному. Даний проект розроблений спільно із Львівською міською радою і має назву „Діти на дорогах”. Ескізи для акції розробляють дизайнери Мар’яна Громиш, Анастасія Зайцева та Ірина Наконечна. Родинка проекту в тому, що в одяг будуть вшиті елементи, які привертатимуть увагу, коли діти переходитимуть дорогу. Петро Нестеренко-Ланько зазначає, що проект є дуже цікавим з огляду на те, що сучасні діти є дуже неуважними на дорогах.

Фото: zaxid.net

comments powered by HyperComments