У листопаді Львів стане епіцентром підприємництва

Наталя Істоміна  |  Четвер, 26 вересня 2013, 17:54
Восени Львів стане діловим центром України. У період 14 – 16 листопада у місті відбудеться Форум підприємництва. Представникам малого та середнього бізнесу нададуть інформацію про можливості розвитку їхньої справи. Місцем локації заходу стане виставковий центр „Шувар-Експо”.
У листопаді Львів стане епіцентром підприємництва

    Програма форуму включатиме в себе чотири масштабні складові. Це дві конференції „Практика управління” та „Власний бізнес” і виставка „Бізнес. Франчайзинг”. Учасники форуму також матимуть можливість відвідати практикум розвитку бізнесу „Рада Директорів”.

    Важливою деталью є той факт, що участь у конференціях платна. Ціна коливатиметься від 450 до 800 гривень. Ціна підніматиметься із наближенням форуму. Таким чином організатори намагаються спонукати учасників події зареєструватися якомога раніше.

    Конференції „Практика управління” та „Власний бізнес” висвітлюватимуть по три напрямки розвитку бізнесу у своєму сегменті. Кожному напрямку буде присвячений окремий день.

    Роман Білик, голова групи компаній «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти» вважає, що форум зробить вклад як в успішність підприємств, так і в успішність родин і країни. „Сьогодні підприємці потребують спілкування. Світ занадто динамічний, для того щоб одна людина, чи одна компанія могла охопити всю інформацію та всі зміни, які відбуваються в навколишньому середовищі, обмін думками між підприємцями є надзвичайно важливий” – вважає п. Роман.

    Петро Ланько-Нестеренко, керівник виставкового центру „Шувар Експо” розповідає, що такі заходи планується проводити щороку. „Ми будемо долучатися до програми не тільки як орендарі самого приміщення, а ще й наповнюватимемо її”, – розповідає керівник.

    Станом на сьогодні вже є багато компаній, які зголосилися брати участь у форумі. Організатори очікують на близько 30 компаній-учасників.

    Фото: alnews.com.ua

comments powered by HyperComments