Львівські «Кажани» програли у Польщі. Добре, що по-дружньому…

Дмитро Майстренко  |  Понеділок, 16 вересня 2013, 21:58
Волейбольний клуб «Барком-Кажани» провів товариські спаринги у Любіні проти місцевої команди «Cuprum Mundo». В обох випадках сильнішими виявилися господарі. А львівській команді тепер є над чим працювати. І виправляти помилки до старту Суперліги.
Львівські «Кажани» програли у Польщі. Добре, що по-дружньому…

Для «Кажанів» матчі проти команд західніше «лінії Керзона» – перший досвід. До цього єдиною командною з-поза меж України, з котрою доводилося грати львів’янам, була команда «Марко» з білоруського Вітебська. І якщо із білорусами «Кажани» зуміли справитися, то полякам двічі програли 4:0. Хоча, як повідомляє прес-служба ВК «Барком», львів’яни себе показали як добре зібрана та професійна команда.

«Звісно, певні огріхи були. Але ми продемонстрували достойну гру. Основна мета такого матчу – перейняти іноземний досвід та спробувати свої сили у грі із зовсім іншим, незвиклим супротивником.  Паралельно із виходом у Суперлігу,  «Барком-Кажани»  вийшов на зовсім інший рівень розвитку», – наголосив головний тренер львів’ян Віктор Михальчук.

Для польської команди «Cuprum Mundo» ці матчі були головною репетицією перед стартом регулярного чемпіонату. Також вони подякували гостям зі Львова за те, що приїхали. І виразили сподівання, що наступного року «Кажани» знову «залетять» на гостини до Любіна.

Нагадаємо, що раніше ВК «Барком-Кажани» посів друге місце на Міжнародному турнірі «Кубок Лева». Перші ж офіційні матчі сезону львів’яни провели у межах Кубка України. На першому етапі вони у Львові приймали харківський ««Локо-Експрес»», красноперекопську «Кримсоду» та луцький «Олюртранс». За підсумками етапу «Барком-Кажани» припинили боротьбу за кубок. Вони здобули лише одну перемогу, двічі програвши, і посіли третє місце. Далі за трофей змагатимуться «Локо-Експерс» та «Кримсода», що й посіли перше та друге місця відповідно.

Для «Кажанів» Суперліга стартує вже 20 вересня. Львів’яни розпочнуть свій перший сезон виїздом до Лубен. Там волейболісти із Галичини поборються за очки із місцевим «Фаворитом».  Цього року львів’яни вже перемагали «Фаворит» у межах турніру «Кубок Лева». Тоді у напруженому матчі «Кажани» святкували вікторію із рахунком 3:2.

comments powered by HyperComments