19 лютого 2018

14:46
Стелу з Монумента Слави на вулиці Стрийській таки демонтують.
14:14
У своєму блозі Антон Лягушкін написав, що зовсім недавно отримав "музейні" світлини Правобережного швидкісного трамваю Києва, котрі датовані ще 1979 роком.
13:11
Стало відомо, що на Львівщині засудили військовослужбовця, котрий потребував та отримав бажане - неправомірну вигоду від свого підлеглого.
12:21
Мер міста Сколе, аби розв'язати складну ситуацію, що пов'язана з нагромадженням сміття, висунув депутатам міськради пропозицію чергувати біля сміттєвих баків та робити фото- та відеофіксацію осіб, які викидають відходи.
11:31
Сьогодні мер міста Львова Андрій Садовий мав зустріч із Генеральним директором Європейської комісії з питань європейської політики сусідства та переговорів щодо розширення Європейського Союзу Крістіаном Даніельссоном
10:45
Вчора на Личаківському кладовищі, що знаходиться у Львові, урочисто віддали шану пам’яті Героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули за Україну під час боїв у Дебальцевому.
09:59
Днями у Львові на неправомірній вигоді - 25 тисяч доларів - затримали проектника і юриста.
09:18
Як повідомляється, вчора на стадіоні “Україна” у місті Львові футбольні вболівальники повісили плакат зі зверненням до міського голови Андрія Садового.