7 серпня 2017

19:49
13-29 серпня Львівський Гарнізонний храм святих Апостолів петра і Павла прийматиме міжнародний музичний фестиваль.
18:03
Двоє хлопців, котрим 13 та 14 років, відправили у лікарню з численними травмами. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.
16:00
Нещодавно у Тампере у Фінляндії завершився Чемпіонат світу з вільної, греко-римської та жіночої боротьби. Чемпіонат відбувався для спортсменів юніорського віку.
15:47
Жінка, 80-ти років внаслідок аварії отримала закритий перелом лонної кістки та забої. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.
13:24
Без жодних дозвільних документів перевізник компанії "AVE-Львів" хотів завести сміття на полігон Чернігівської області. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
14:05
По області продовжують працювати габаритно-вагові комплекси, які перешкоджають пересуванню порушників по Львівщині та нищенню дорожнього покриття автомобільних доріг у період тривалої спекотної погоди
13:51
У неділю, на оспіваній Маркіяном Шашкевичем Білій горі, яку в народі називаються Лисою, відбулися урочистості із вшанування пам’яті Маркіяна Шашкевича. На цій вершині розміщується величний металевий хрест, який був встановлений у 1911 році на честь 100-річчя від дня народження Шашкевича.
13:08
Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомляє, що світла немає в деяких містах та селах Жовківського, Старосамбірського, Самбірського районів Львівщини.
12:26
Майданчики у Франківському, Шевченківському та Сихівському районах міста переповнені. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
11:55
Більше 140 га екосистем на Львівщині опинились у вогні та є людські жертви