14 червня 2017

19:23
Генеральний план будівництва та детальний план території земельних ділянок за Львовом для забезпечення потреб воїнів АТО обговорили на громадських слуханнях у міській раді Львова
17:42
Для продавців облаштують місця на другому поверсі будівлі.
17:31
Львівські чиновники ігнорують проблему з електронною чергою в дитсадки.
16:34
У місті відбувається інформаційна зустрічі в рамках передкваліфікаційного тендера впровадження автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП) в громадському транспорті Львова.
13:06
Минає 126-та річниця від дня народження Євгена Коновальця.
16:05
За сприяння Львівського ІТ Кластеру, на факультеті електроніки та комп’ютерних технологій з вересня стартують чотири нові програми навчання.
15:49
Від складальника кабельних мереж, швачки, токаря, свердлувальника, лісоруба, слюсаря-ремонтника – до підсобного робітника – такі найрізноманітніші вакансії пропонували посадовці Буського районного центру зайнятості населенню під час виїзної акції, яку організували на залізничному вокзалі селища міського типу Красне. Про це «Справжній Варті» повідомила начальник відділу взаємодії з роботодавцями Буського районного центру зайнятості Надія Боднар.
15:19
Розпорядженням голови Львівської ОДА Олега Синютки виділено землю АТОвцям у колишньому військовому містечку у Брюховичах