«Я вже цієї брехні терпіти не можу!»

Вівторок, 25 квітня 2017, 21:56
Коротко про те, як ми провели день у Львівській облраді
«Я вже цієї брехні терпіти не можу!»

Сьогодні, 25 квітня, у Львівській обласній раді стався мінімальний інформаційний скандал. Планувалась звичайна пленарка, проте за підсумками вийшло так, що у підсумках голосування депутатів винними знайшли журналістів.

Для себе особисто висновки із цієї історії уже зробив, тож розписувати детально її просто не буду.

Коротко скажу, що йшла мова про виділення 15 млн грн тим містам, які погодились приймати сміття зі Львова. У рамках меморандуму, який підписали минулого тижня за участі віце-прем’єра Кістіона.

Фракція «Самопоміч» не дала голосів за виділення цих коштів. Пояснила тим, що «вони не могли голосувати за ремонт доріг», оскільки там передбачена «корупційна складова». Йде мова про зміни до джерел фінансування обласного бюджету на 2017 рік, де передбачено дуже багато пунктів, проте один із них – власне й цих 15 млн грн, які будуть розподілені на сесії 11 травня.

Відтак, мене особисто звинуватили у брехні, мовляв, «Самопоміч» голосувала за це рішення. Проте результати свідчать про інше.

Уже на піку конфлікту Інна Свистун вирішила зробити заяву щодо маніпуляцій журналістів. Проте її «інформаційну хвилю» «перебив» голова ОДА Олег Синютка.

«Я вже цієї брехні терпіти не можу», - заявив голова ОДА і додав, що львів’яни повинні зробити висновок із голосування тої партії, яка, начебто, дбає за інтереси цих же львів’ян, не голосуючи за важливі пункти.

Повністю переглянути перебіг подій можна на відео:

І так, я висловлюю подяку голові ОДА за врегулювання цієї ситуації. Просто за правду.

comments powered by HyperComments