Нові починання: у Львові розбудують Музей архітектури і побуту та інші приміщення (бюджет)

Вівторок, 9 січня 2018, 15:40
Стало відомо, що у новому 2018 році у Львові планують зайнятися ремонтом двориків 2-х львівських театрів, полагодити Органний зал.
Нові починання: у Львові розбудують Музей архітектури і побуту та інші приміщення (бюджет)

 Зокрема, 3 з половиною млн гривень мають вкласти у розбудову та реставрації Музею архітектури і побуту («Шевченківський гай»), пише Львівський портал.

Варто зазначити, що у бюджеті розвитку місті поточного року закладено 800 тисяч гривень на повний ремонт внутрішнього дворика драматичного театру імені Лесі Українки (Городоцька, 36,38). Також 200 тисяч гривень мають витратити на ремонт внутрішнього дворика театру для дітей та юнацтва (вул. Ак. Гнатюка,11). На дах театру «Воскресіння» (пл.. Григоренка,5) має піти півмільйона одиниць української валюти.

Додамо, що в 2018-му  з бюджету віддадуть 1 000 000 грн на капітальний ремонт Львівського будинку органної та камерної музики, стан якого залишає бажати кращого. Фасад старовинної будівлі Органного залу постійно зсипається

Більше трьох мільйонів гривень у кошторисі розвитку мають віддати на «Шевченківський гай». Окрім того, на спорудження автостоянки заплановано використати один мільйон гривень, ще один повинен піти на побудову Інформаційно-освітнього центру на території музею (так званий візит-центр). 

Також 150 тисяч гривень планують витратити на зведення екскурсійної доріжки у Музеї, ще 250 тисяч – на проект реконструкції фондосховища Музею та 80 000  – на проект капітального ремонту Співочого поля Музею.

Варто відмітити, що у бюджеті розвитку закладено 100 тисяч гривень на ремонт Музею Соломії Крушельницької, який у пройдешньому році знову затопило.

Нагадаємо, "Справжня Варта" інформувала про те, що Львівська міська рада прозвітувала щодо виконання ремонтних робіт. Зокрема, мова іде про ремонт дворів та хідників. А саме 36 внутрішніх двориків Львова зазнали капітального ремонту. Попрацювали також над освітленням та озелененням міста. Посадили кілька тисяч кущів та дерев. Більше того,12 млн гривень задіяли на реконструкцюй трьох парків міста Львова.

Фото - Львівський портал

comments powered by HyperComments