Маршрутки та ціни: що очікувати пільговикам

Понеділок, 18 грудня 2017, 09:45
Мостиська районна державна адміністрація заявила про те, що пільговики не матимуть негараздів з проїздом.
Маршрутки та ціни: що очікувати пільговикам

Про це стало відомо сьогодні, 18 грудня.

Голова Мостиської райдержадміністрації Львівської області Степан Буняк мав зустріч щодо вирішення ситуації з безкоштовним проїздом для мешканців-пільговиків. Зустріч відбулася з очільниками відповідних структурних підрозділів РДА, служб району.

Під час розмови говорилося про стан нарахування та фінансування компенсації за пільговий проїзд перевізникам упродовж січня-листопада 2017 року, а також – про стан діючих дозволів на перевезення автомобільним транспортом та проведення моніторингу обсягів автоперевезень громадян, які мають право на пільги.

Варто відмітити і про обговорення того, що Мостиська РДА проводить моніторинг автоперевезень пільгових категорій громадян та підвищення якості таких проїздів. Відповідно до ситуації, утворили робочу групу, - це доручив зробити голова райдержадміністрації.

Раніше "Справжня Варта" писала" про те, що у Львові дорожчає проїзд у маршрутках. Прес-служба ЛМР повідомила, що новий тариф не є економічно обґрунтованим. Тому що, якби вводили плату, яка відповідає цьогочасним реаліям, то львів`яни мали би платити по 6,80 грн, проте виконком дав згоду на підняття вартості до 5 грн.

comments powered by HyperComments