Синютка про безвіз: “Рухаємося вперед до європейських цінностей”

Неділя, 11 червня 2017, 02:43
11 червня відбулася історична подія — Україна запровадила безвізовий режим із Євросоюзом.
Синютка про безвіз: “Рухаємося вперед до європейських цінностей”

З цієї нагоди на львівському кордоні відбулися урочистості: представники громадськості та влади спільно виконали Гімн України та Євросоюзу. Опісля посадовці привітали українців. Про це повідомляє кореспондент “Справжньої Варти”.

Так, голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначив, що сучасні українці є свідками історичної події, до якої прагнули багато поколінь нашого народу.

“Ми дуже чітко залишаємо в минулому Радянський Союз, радянський менталітет і рухаємося вперед до європейських цінностей. Ми заплатили за це дуже велику плату — життями Героїв Небесної Сотні, Героїв на українсько-російській війні”, - наголосив Олег Синютка.

Очільник Львівщини переконаний, що це лише перший крок до кращого майбутнього: наступними кроками має бути повна асоціація між Україною та ЄС, вступ України у Північноатлантичний оборонний альянс та заможне життя кожного громадянина України.

Представник МЗС України у Львівській області В’ячеслав Войнаровський зауважив, що була проведена велика робота, за участі Держприкордонслужби України та органів місцевої влади, зокрема, Львівської ОДА.

“Для нас це також знакова подія і я хочу запевнити всіх, що прикордонники беруть на себе відповідальність і забезпечать нормальний пропуск громадян України, подорожуючих через державний кордон. Наш контроль буде комфортним, швидким, забезпечуватиме безпекову складову”, - запевнив Войнаровський.

Раніше "Справжня Варта" детальніше розповідала про події на кордоні під час впровадження безвізу.

Більше новин “Західної України” читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments