Патрульна поліція Львова нестиме посилений режим служби біля кордонів

Олег Довганик  |  Неділя, 11 червня 2017, 02:21
На пунктах пропуску діятиме система талонів в черзі, де буде вказаний порядковий номер, державний номерний знак та марка транспортного засобу
Патрульна поліція Львова нестиме посилений режим служби біля кордонів

Патрульна поліція Львова закликає подорожуючих дотримуватися правил на пунктах пропуску, аби уникнути труднощів при перетині кордону з 11 червня. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова.

О 1 годині ночі 11 червня вступає в дію безвізовий режим. Патрульна поліція Львова нестиме посилений режим служби біля кордонів, регулюватиме рух і слідкуватиме за дотриманням правил дорожнього руху та просуванням черги.

На пунктах пропуску діятиме система талонів в черзі, де буде вказаний порядковий номер, державний номерний знак та марка транспортного засобу. Видаватимуть їх прикордонники на початку черги.

Якщо при перетині кордону порядковий номер не співпадатиме із чергою, патрульні оштрафують водія на 425 гривень згідно ч.2 ст.122 КУпАП, а саме за невиконання вимог регулювальника.

Після того як порушника оштрафують, він повертатиметься на початок черги. Загалом, в перший день дії безвізового режиму, на митних пунктах пропуску Шегині, Краковець, Рава-Руська очікують збільшення охочих перетнути кордон на 10 відсотків.

"Просимо громадян дотримуватися правил аби не завдавати незручностей собі і оточуючим!", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, перший українець перетнув кордон на Львівщині без візи.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Синютка на львівському кордоні відзначив урочисту мить, привітав українців із безвізом та зазначив, що заради поступу боролись, поклали голови та досі бюрються Герої Майдану та АТО.

З цього приводу також висловився представник МЗС України у Львівській області В’ячеслав Войнаровський.

Більше новин Західної України читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments