Кількість постраждалих від отруєної риби у Львові знов зросла

Понеділок, 2 жовтня 2017, 13:38
Станом на сьогодня всього потерпілих від спалаху інфекції 71 особа, в тому числі 7 дітей.
Кількість постраждалих від отруєної риби у Львові знов зросла

З числа усіх, госпіталізовано 65 осіб, в тому числі 6 дітей (у лікарні у Львові 62 особи, в тому числі 6 дітей, в інфекційному відділенні Пустомитівської лікарні.

На амбулаторному лікуванні перебуває 6 осіб, в тому числі 1 дитина, які звертались до лікаря, але відмовились від госпіталізації. За період 30.09.2017 року госпіталізовано 1 особу в реанімаційне відділення.

25.09 - 01.10.2017 року 31 особа, в тому числі 6 дітей, виписано із лікарні на вимогу (01.10.2017 року - 1 особу) і в стаціонарі всього перебуває 34 особи. Після проведення лабораторних обстежень всім пацієнтам виставлено діагноз – Сальмонельоз. Стан 1 пацієнта важкий, інших, що перебувають в стаціонарі – близький до задовільного.

Нагадаємо, отруєну рибу постраждалі купляли 21 вересня в одному з торгових кіосків на ринку «Привокзальний» у Львові. 

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення правил боротьби з епідеміями) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Управлінням Держпродспоживслужби у м. Львові проведено позапланову перевірку торгової точки, з якої реалізовувалась риба, що виготовлялася нелегально в домашніх антисанітарних умовах. На момент перевірки торгова точка не функціонувала.

comments powered by HyperComments